Anca Gilca's Blog

Invata formele si cauta ceea ce nu are forma

Fii maestru pentru o zi! 12/04/2010

Filed under: Forme diverse... — Anca Gilca @ 05:52

Anul trecut pe vremea aceasta eram in focurile organizarii Atelierelor:) Cu mult mult drag imi amintesc de fiecare moment! Acum, cu si mai mult drag, observ ca Atelierele PRIME Iasi au crescut: sunt la a doua editie si prezinta 3 ateliere! Asadar, mai multe oportunitati pentru studentii interesati de comunicare, PR, marketing.

Duminică, 18 Aprilie, în corpul R al Universităţii “Al. I. Cuza”, începând cu ora 10, va avea loc ediţia a II-a  ATELIERE, eveniment marca PRIME Iaşi.

ATELIERELE se adresează studenţilor de la Comunicare şi Relaţii Publice, Jurnalism sau Marketing şi Comunicare în Afaceri. Simultan, se vor desfăşura 3 ATELIERE a câte 20 studenţi fiecare, structurate în două părţi. În prima parte, specialistul invitat va vorbi despre o temă din domeniu. În a doua parte, studenţii vor rezolva în echipe de câte patru un brief oferit de specialistul invitat. Cele mai bune proiecte vor fi premiate.

Invitaţii acestei ediţii sunt Adriana Lungu (business developer IQads) care va vorbi despre “Media relations”, Alexandrina Dinga (preşedinte T.E.R.IS) al cărei atelier va fi despre “PR verde” şi Alexandru Condurache (regizor) care va dezvălui secretele creativităţii publicitare.

Există şi o taxă modică de participare, de 10 RON, pe care o puteţi plăti direct membrilor PRIME sau în ziua evenimentului.

Inscrieri si detalii pe www.primeiasi.wordpress.com

Advertisement
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s