Anca Gilca's Blog

Invata formele si cauta ceea ce nu are forma

Un gand pentru anticariatul Grumazescu 19/05/2010

Filed under: Forme diverse... — Anca Gilca @ 17:30
Tags: ,

Acum aproximativ doua saptamani am auzit de vestea proasta despre anticariatul Grumazescu.

Prin intermediul presei am aflat ceea ce probabil ati citit si voi. Ne reamintim impreuna cateva informatii:” Primăria vrea să evacueze anticariatul din Lăpuşneanu.  Deocamdată l-a lăsat pe Grumăzescu fără un spaţiu din Frumoasa, unde ţinea 55.000 de cărţi. Grumăzescu cere să i se dea spaţiile gratuit deoarece el susţine numeroase acte de cultură”. Nu voi dezbate deciziile conducerii locale ci vom asterne impreuna cuvinte despre carti.

Trec de nenumarate ori intr-o saptamana pe Lapusneanu si de multe ori ma opresc sa rasfoiesc cateva carti. Acele carti si acel anticariat ne incanta pe multi dintre noi. De cate ori nu ati intrat intr-un anticariat in speranta ca veti gasi o carte mai ieftina pentru facultate sau poate o carte care are un farmec aparte? Acum, sursa noastra de carti pentru orice buzunar, de carti vechi si de calitate, de cultura este in pericol. Anticariatul Grumazescu a fost si este pentru ieseni o solutie de a gasi un cadou sau o carte favorita si acum se pare ca solutia pentru a salva acest lacas cultural se afla in mainile noastre. Noi alegem! Putem pasi maine pragul anticariatului de pe strada Lapusneanu si achizitionand o carte poate ca mai facem un pas spre imbunatatirea situatiei.

Nu ne cere nimeni sa facem ceva ce nu ne place ci doar sa alegem daca dorim sa contribuim la salvarea anticariatului Grumazescu! Daca raspunsul vostru este da, atunci exista sanse sa ne intalnim in zilele urmatoare pe Lapusneanu!

Advertisement
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s