Anca Gilca's Blog

Invata formele si cauta ceea ce nu are forma

Am vizitat Turnul Goliei si mi-a placut! 03/02/2011

Filed under: Forme diverse... — Anca Gilca @ 20:54

Sunt de aproximativ patru ani in Iasi, insa nu am apucat sa vizitez prea multe. Motivele le discutam alta data, doar va zic sa nu ma certati. Partea buna cand ai prieteni dragi alaturi este ca te mai scot din rutina(Thank you, Cosmina!). La sugestia Cosminei, m-am pornit ieri sper Turnul Goliei si tare bine am mai facut! Mi-a placut ca am aflat lucruri frumoase despre Iasi, ca am urcat cele 128 trepte si ca am vazut Iasul(de la inaltime) de pe terasa turnului!

Asociația „Centrul de Promovare Turistică” Iași în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași și Consiliul Județean Iași organizează expoziția de fotografie de epocă „Iași în Epoca Unirii de la 1859”.

Expoziția are loc în Turnul Mănăstirii Golia și este deschisă publicului, în mod gratuit, în perioada 24 Ianuarie 2011 – 04 Februarie 2011, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00-17.00 și sâmbăta între 10.00-14.00. Scopul expoziției este de a promova monumentele istorice devenite astăzi obiective turistice din județul Iași, ilustrate în contextul Unirii de la 1859. Totodată expoziția își propune să arate momente ale Unirii de la 1859.

Turnul poate fi vizitat si in perioada 7- 28 februarie, joia si vinerea, in intervalul orar 12-17.

Astept impresii dupa ce vizitati si voi!

Advertisement
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s