Anca Gilca's Blog

Invata formele si cauta ceea ce nu are forma

Altfel de interviuri 15/12/2011

Filed under: Interviuri Obisnuite — Anca Gilca @ 13:05
Tags: , ,

De curand am participat la premiera piesei de teatru “1984”, piesa in care a jucat buna mea prietena Stefana Arteni. Pentru Stefana, acesta a fost debutul ei pe scena si ma bucur mult sa observ impreuna cu ea ca a fost un succes si ca va continua cu incredere cresterea ei ca actor!

Stefana m-a facut sa realizez ca am in jurul meu oameni talentati, harnici, speciali, luptatori, ambitiosi. Cu alte cuvinte, am in jurul meu oameni care ar merita sa fie promovati! Pornind de la aceasta concluzie a rasarit ideea unei rubrici pe blog: ” Interviuri obisnuite” .

Zic “Interviuri obisnuite” pentru ca o data pe luna voi intervieva o persoana obisnuita de la care vom invata lucruri cu care ne intalnim in fiecare zi, dar de care avem nevoie sa ne fie reamintite.

Pentru ca de la ea a pornit ideea “Interviuri obisnuite”, Stefana Arteni va fi cea care imi va oferi inaugurarea rubricii. In cursul saptamanii viitoare vom avea ocazia sa citim impreuna impresiile unui om ambitios care a venit la Iasi, dintr-un oras mic si sarac, sa creasca mare si sa ajunga actrita.

Advertisement
 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s