Anca Gilca's Blog

Invata formele si cauta ceea ce nu are forma

Sa utilizam “Remove post” 11/01/2012

Filed under: Profesional — Anca Gilca @ 16:41
Tags: ,

De felul nostru suntem niste curiosi si ne place sa incercam clickurile noi aduse de aplicatiile de pe Facebook. Vrem sa aflam ba ce masina ni se potriveste, ba cati copii vom avea, ba cat de bogati vom fi, ba ce nume de indian avem. Mai mult chiar, am descoperit ca poti sa afli si daca vei supravietui in anul 2012!

Mai in gluma, mai in serios, trebuie sa recunoastem ca  pe Facebookul nostru drag au aparut o groaza de aplicatii care nu fac altceva decat sa ne aglomereze peretele si sa ne enerveze prietenii. Printre cinci posturi despre horoscop si doua despre numele de indian si ce masina ni se potriveste ii va fi cam greu prietenului nostru sa urmeasca ce piese sau stiri am mai postat.

Curatenia este cuvantul de baza! Dupa ce ne potolim toate curiozitatile cu aplicatiile vietii este foarte frumos (ba chiar indicat!) sa apasam pe butonul magic “Remove post”.

Eu am renuntat la a mai urmari ce posteaza unele persoane tocmai pentru ca wall-ul lor a devenit foarte aglomerat din cauza acestor aplicatii. Nu mai spun ca sunt momente in care pagina principala a Facebook imi este plina de aplicatiile altora si obosesc pana ajung la ceva ce ar putea sa ma intereseze.

Concluzii: ne potolim curiozitatea, facem aplicatia, zambim frumos vazand ca vom avea o super masina si selectam frumusel “Remove post”. Toata lumea e fericita si cu wall-ul curat!

Advertisement
 

5 Responses to “Sa utilizam “Remove post””

 1. ines Says:

  Există și varianta mai agresivă, cea pe care o practic eu, „remove friend” :).

  • Anca Gilca Says:

   Da;)) Eu ma bucur pentru binele prietenilor mei: ca vor avea copii, ca vor avea masina, ca vor trece peste anul 2012 si sunt ceva mai pasnica. Am mai dat si eu pe alocuri “remove friend” insa doar in cazuri extreme;))

 2. GLiviu Says:

  Varianta mai non-agresiva e undeva intre Hide all posts from this application si Hide all posts from this person 😛

 3. Anca Gilca Says:

  Multumim de pont, Liviu!

 4. Da, sunt foarte de acord cu ceea ce spui. Mai ales este enervant aplicatiile (invitatiile ) pt jocuri. Pb este ca majoritatea sunt incepatori ca si mine si habar nu avem la ce se folosesc unele aplicatii si butoane.
  Deci aceasta postare poti sa o pui pe facebook si o sa-ti multumeasca multa lume (ca si mine de altfel).
  Multam.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s